`

Beeldmateriaal digitaliseren?
Laat nu beeldmateriaal digitaliseren via inktweb.nl en breid uw services uit!

Geef uw klanten de mogelijkheid om analoog beeldmateriaal via uw bedrijf te digitaliseren!

We leven in het digitale tijdperk, waar alle films en series met een klik te streamen zijn. Herinneringen slaan we op met digitale camera’s en telefoons. Maar hoe zit het met die oude videobanden en fotorollen? Deze waardevolle herinneringen uit het verleden zijn in fysieke vorm en daardoor bevattelijk voor beschadigingen en degradatie.

Wij van Vidvd kunnen het grootste assortiment audio- en video diensten van Nederland voor uw klanten digitaliseren. Dit doen we middels onze reseller-service. Laat het oude beeldmateriaal van uw klant omzetten naar digitale bestanden, geleverd op DVD, USB, of externe harde schijf. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak bent u verzekerd van uitstekende service en tevreden klanten, levertijd van maximaal 10 werkdagen (kan afwijken bij grote opdrachten en kan sneller bij spoed- opdrachten) en indien gewenst, verzekerde (en aangetekende) zendingen, met mogelijkheid tot white-label diensten.

Al het materiaal wordt inpandig gedigitaliseerd. Hierdoor is de kans op beschadigingen tijdens eventueel transport van ons naar een derde partij uitgesloten en is de kwaliteit waar wij voor staan gegarandeerd.

Zelfs het digitaliseren van complete bedrijfsarchieven behoort tot de mogelijkheden!

ViDVD kantoor

Voor vragen en ondersteuning kunt u altijd terecht bij onze klantenservice.
Van maandag tot vrijdag, bereikbaar tussen 9:00 en 18:00 op telefoonnummer: +31 (0) 72 5675050
Of stuur ons een mailtje via reseller@vidvd.nl

Ook interesse om reseller te worden?