`

Assortiment Origineel en huismerk

Ons assortiment aan inktcartridges, toners, papier en overige toebehoren groeit elke dag. Op onze website https://www.inktweb.nl/ vind u een overzicht van ons assortiment. Als reseller kunt u ál deze producten inkopen tegen scherpe prijzen.

Categorieën zijn onder andere;
  • Inktcartridges
  • Tonercartridges
  • Inktlinten
  • Kopieerpapier (van pak tot pallet)
  • Fotopapier
  • Labels (thermisch)
  • Spare- en onderhoudsparts

Wij zitten niet stil en werken constant aan het verbeteren van onze inkoop. Zo kan een product de ene keer van een trader of distribiteur vandaan komen en een andere keer rechtstreeks bij de fabrikant.

Uw prijs is direct gebasseerd op onze eigen inkoopprijs; u profiteert dan ook wanneer wij een product grootschalig voor een lage prijs inkopen.

cartridges

Inktcartridges & Toners

Onze populairste producten zijn waarschijnlijk ook uw populairste producten! Ons assortiment bestaat uit duizenden inkt- en tonercartridges. Van de hardlopers als de HP 364 tot meer obscure professionele toners.

Papier

Papier in alle soorten en maten ontbreekt ook niet in ons assortiment. Wij kunnen u scherpe prijzen bieden voor kopieerpapier (onafhankelijk van of u een gehele pallet afneemt of een losse doos) en fotopapier. In allerlei maten (A3, A4, A5, etc), gewichten (75 g/m², 80 g/m², 120 g/m²) en volumes. Ook pallets worden vanuit ons eigen magazijn verzonden.

Toebehoren en speciaalartikelen

Wij kunnen u ook helpen aan onderdelen en spareparts voor printers. Van printlades met meer inhoud tot vervangende printkoppen.

Huismerk producten: Onze filosofie

Goede kwaliteit remanufactured en compatible cartridges vinden is niet gemakkelijk. Wij doen zaken met verschillende fabrikanten; groot en klein. Wij selecteren deze fabrikanten op kwalitatief goede (en patentvrije) producten. Wij betalen graag een premium voor onze producten als dit betekent dat de chip op een cartridge ook werkt op nieuwe generatie printers en een werkende inktniveaumeter heeft.

Indien er dan toch problemen onstaan ondersteunen wij klanten in het verhelpen van het probleem. Lukt dit niet, dan kan het product omgeruild of gecrediteerd worden.

pixeljet

Huismerk (compatible, remanufactured) producten zijn van de best mogelijke kwaliteit.

Ook interesse om reseller te worden?