`

Hoe werkt Dropshipment bij Inktweb.nl Groothandel

Diagram voor Dropshipment bij Inktweb.nl Groothandel

Wat is Dropshipment?

Een dropshipment is een zending direct vanuit ons magazijn naar uw klant. Tijdens het bestelproces kunt u een alternatief afleveradres invoeren, het adres selecteren en aangeven dat het om een dropshipment gaat. Dropshipments worden white-label verstuurd – dus zonder Inktweb.nl merchandise en tape. Inktweb.nl staat ook niet vermeld als afzender.

Verzendkosten binnen Nederland blijven €6,- excl. BTW en franco vanaf €250,-. Levering naar België en Duitsland is eveneens €7,- verzendkosten. Voor andere landen gelden afwijkende tarieven.

Dropshipping omvat alleen het inpakken en verzenden van de bestelling. Andere werkzaamheden waaronder maar niet uitsluitend het onderhouden van contact met de klant en afhandelen van garantiezaken worden door de reseller afgehandeld.

Verzendkosten

Wanneer een pakket opnieuw aan de klant verzonden moet worden zal Inktweb.nl daarvoor verzendkosten in rekening brengen á €6,- excl. BTW binnen Nederland en €7,- (of afwijkend tarief voor andere landen, plus eventuele toeslagen) voor België of Duitsland. Situaties waarin dit kan gebeuren zijn onder andere maar niet beperkt tot een pakket dat niet afgehaald wordt van het postkantoor of een foutief ingevuld adres.

Geen voorraad?

Wanneer een dropshipment niet voorradig is wordt deze pas verzonden wanneer deze compleet is, tenzij expliciet verzocht de bestelling te splitsen (backorder optie). Inktweb.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade door lange levertijd.

Word nu reseller en start met Dropshipments van de Inktwebgroothandel!